Maria

Jeg har siden jeg var barn lidt af hovedpine og migræne. Som barn og ung prøvede jeg talrige former for behandling også alternative uden effekt. Som voksen oplevede jeg, at hovedpinen blev mere og mere cyklusstyret i takt med jeg fik børn. I en travlt hverdag med arbejde og familieliv håndterede jeg det i adskillige år ved blot at være opmærksom på min livsstil og ellers tage medicin. Jeg har også haft problemer med nakken, som er behandlet med utallige behandlinger hos kiropraktor.

Jeg kontaktede John efter længere tids overvejelse; jeg var indstillet på at prøve anden behandling end kiropraktor, massage og medicin, men samtidig ikke motiveret for en fuldstændig omlægning af hele mit liv. Skrækbilledet af alternative behandlere er urealistiske forventninger og fx kostomlægninger, der påvirker hele familien og koster en masse energi og fanatisme. Jeg er egentlig meget rationel og optaget af, om der er empirisk belæg for behandlinger, men samtidig fyldte hovedpinen så ofte, så jeg var villig til at forsøge noget helt andet.

John tog sig god tid til at lære min historik og symptomer at kende. Han arbejder intuitivt efter hvad han kan mærke, kroppen har brug for. Jeg kom indledningsvis et par gange med kort interval og sidenhen stabilt hver tredje-fjerde uge. Spændinger i kæben, som ofte fulgte med hovedpinen, forsvandt efter første behandling. Kiropraktorbehandlinger, som jeg har fået i årevis og de seneste måneder hver tredje uge, har været overflødige. Mit medicinforbrug er markant reduceret og fra at have hovedpine 5-10 dage om måneden er det nu nærmere 1-2 gange og ofte kan det klares med håndkøbsmedicin. Behandlingerne er behagelige og foregår uden moralprædikener og en masse forventninger til mig, jeg skal bare møde op. Hvorfor det virker ved jeg ikke, men det er heller ikke vigtigt.

Jeg giver hermed John mine varmeste anbefalinger.