John Smedemark

Kranio-Sakral Terapi

Biodynamisk KST

Organmassage

Det siger andre

Tanja

Tanja: jeg kontaktede John omkring min datter, da hun lider af social angst, tankemylder mm. Hun havde i flere måneder reageret hurtigt, hidsigt og straks med skænderier uden nogen grund, sov ikke om natten, kunne ikke overskue at tage bussen i skole og valgte flere timer fra pga for mange mennesker. Generelt kørte hun med en krop og mindset på overarbejde. Efter første besøg ved John, sov hun igennem, havde overskud til timerne og begyndte at tage bussen i skole igen. Så tak John for at hjælpe min datter på vej imod en bedre hverdag – kan kun anbefale dig.

Jette

Jeg medgiver John mine varmeste anbefalinger! 🙏❤️
Selv hvis det er noget man ikke tænker han kan hjælpe med, så giv ham et ring og tag en snak med ham om det.
Du fortjener at give dig selv den gave, at lægge dig i Johns kyndige hænder!

“Kære John

Jeg har behov for at sige dig den største tak!

Selvom der var mere end rigeligt grundlag for at opsøge hjælp, så var det et tilfælde at jeg havnede under din kyndige behandling.

For nogle år tilbage påførte sundhedsvæsenet mig en forgiftning, som gik ud over mine nyrer. Det efterlod mig med daglige smerter i nyrerne, som medførte at jeg ikke længere kunne befinde mig i samme stilling for længe af gangen.. Stå, gå, sidde, ligge.
Sygehuset meddelte hurtigt, at de ikke kunne gøre noget for mig i den henseende.

Jeg må indrømme, at jeg heller ikke troede du kunne gøre noget..
Men du tog udfordringen op og jeg har ikke en eneste gang siden første behandling, mærket det mindste til mine nyrer.

Men ikke nok med at smerterne i nyrerne er væk, så har du formået at rette hele min krop op – Du har markant ændret min nutid og fremtid.
Listen med positive ændringer er ret lang, men det vildeste er, at lemmer der har været lammet og føleforstyrret igennem 14 år, efter en hjerneskade, har du givet mig følelse tilbage i. Jeg kan nu mærke helt tæt på at blive rørt ved, det er simpelthen så syret en følelse.

TAK!

Kærlig hilsen
Jette

 

Christina

Hej John
Bliver simpelthen nød til at fortælle dig en succes historie, efter min organ-massage-behandling idag, tog jeg i fitness center og kunne både lave 30 spraldemand og løbe uden en eneste dråbe inkontinens, dette har jeg ikke oplevet i flere år og er overbevist om at behandlingen har gjort en forskel 🙏🏼 så vil bare lige sige tak for fantastisk behandling.

Janne

Kære John
Vil blot lige sige dig tusind tak! Mit knæ er normal størrelse og kun lette smerter! Det er virkelig sådan en lettelse – helt fantastisk ❤️
Så taknemmelig 🙏🏼.
Kh Janne

Emil

Glem dine fordomme om ”Alternative” behandlere. John er helt anderledes og arbejder meget konkret med din krop.
Jeg lider selv af 2 piskesmæld, fra 2009 og 2010. Det var først i 2015 da jeg flyttede til Vejle og fandt John at jeg endelig fik en reel bedring.
I over 6 år havde mit nervesystem været i alarm beredskab og det mindste skub eller stød kunne få min nakke og øvre ryg til at spænde op.
Ved tredje behandling hos John kunne jeg mærke at min krop endelig begyndte at slappe af.

John tager sig tid til at lytte og forstå netop dig og din baggrund – i forhold til de fleste man møder i sundhedsvæsnet, er det klart en alternativ tilgang til patienten!

Venlig hilsen, Emil

Vicky

Jeg har siden 2015 haft piskesmæld med en del følgeskader. Jeg lider af voldsomme spændinger i store dele af kroppen (Hoved, nakke, arme, og ryggen mm.)

Jeg har regelmæssig fået massage ugentlig i 10 år og kunne holde et tåleligt smerteniveau. Men i sommeren 2021 havde jeg mod på at prøve nye veje. Efter få behandlinger mærkede jeg en helt andet virkning af den behandling John bruger. Jeg blev anderledes afspændt og smerteniveauet er helt anderledes og meget mere stabilt. Det har givet mig en markant bedre hverdag.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at prøve behandlingen ved John.

Maria

Jeg har siden jeg var barn lidt af hovedpine og migræne. Som barn og ung prøvede jeg talrige former for behandling også alternative uden effekt. Som voksen oplevede jeg, at hovedpinen blev mere og mere cyklusstyret i takt med jeg fik børn. I en travlt hverdag med arbejde og familieliv håndterede jeg det i adskillige år ved blot at være opmærksom på min livsstil og ellers tage medicin. Jeg har også haft problemer med nakken, som er behandlet med utallige behandlinger hos kiropraktor.

Jeg kontaktede John efter længere tids overvejelse; jeg var indstillet på at prøve anden behandling end kiropraktor, massage og medicin, men samtidig ikke motiveret for en fuldstændig omlægning af hele mit liv. Skrækbilledet af alternative behandlere er urealistiske forventninger og fx kostomlægninger, der påvirker hele familien og koster en masse energi og fanatisme. Jeg er egentlig meget rationel og optaget af, om der er empirisk belæg for behandlinger, men samtidig fyldte hovedpinen så ofte, så jeg var villig til at forsøge noget helt andet.

John tog sig god tid til at lære min historik og symptomer at kende. Han arbejder intuitivt efter hvad han kan mærke, kroppen har brug for. Jeg kom indledningsvis et par gange med kort interval og sidenhen stabilt hver tredje-fjerde uge. Spændinger i kæben, som ofte fulgte med hovedpinen, forsvandt efter første behandling. Kiropraktorbehandlinger, som jeg har fået i årevis og de seneste måneder hver tredje uge, har været overflødige. Mit medicinforbrug er markant reduceret og fra at have hovedpine 5-10 dage om måneden er det nu nærmere 1-2 gange og ofte kan det klares med håndkøbsmedicin. Behandlingerne er behagelige og foregår uden moralprædikener og en masse forventninger til mig, jeg skal bare møde op. Hvorfor det virker ved jeg ikke, men det er heller ikke vigtigt.

Jeg giver hermed John mine varmeste anbefalinger.

Anne

Jeg har stor fornøjelse af Johns kunnen, når mit hoved driller. Jeg er ramt af postcommotionelt syndrom – langvarige følger efter en hjernerystelse. Mine symptomer svinger meget, og når de får for meget magt, så får jeg en tid hos John. Så spændingerne mm. jeg kan igen sove om natten og fungere i min dagligdag. Jeg oplever desuden bedring på bl.a. mine hedeture, og jeg bliver bare gladere, når jeg har været i Johns hænder.
John får min aller største anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hanne

Jeg bor i København, men går til manuel behandling i Vejle. For der er John Smedemark. Altid rolig, nærværende og tillidsvækkende tackler han mine lændehold, oppustethed og stramme hoftebøjer. Det er hele turen værd. Hver gang.

Marianne

At få behandlinger hos John Smedemark betyder en verden til forskel for mig. Jeg har siden 2015 gået fast 4-6 gange om året hos John. For velvære. Men også for at få hjælp når det roder og larmer i mit hoved, når jeg har haft det træls i min mave eller når en forkølelse med øjenbetændelse, snot i lange baner, eller en hoste ikke vil gå over af sig selv. Når nattesøvnen forstyrres af stress og mange tanker, når energien og humøret er for lavt i for lang tid – ja så ringer jeg til John. Han kan altid hjælpe mig. De behandlinger jeg får hos John gør, at jeg kan leve et dejligt liv i balance med mig selv. Jeg er stort set aldrig syg mere, har masser af energi, er glad og tilpas og tager tingene som de kommer. Jeg kan varmt anbefale John Smedemarks Manuelbehandling.