Organmassage

Organ Massage er en blid og dog kraftfuld behandling, der kan åbne døren og hjælpe kroppen tilbage til et bedre liv. Vores organer er vores ældste og mest primitive strukturer og har en stor betydning for vores velbefindende.

Før min uddannelse i organmassage, tænke jeg ikke så meget over deres funktioner og hvor stor betydning organerne har. Ca. 10 år efter jeg stoppede som Elite gymnast, havde jeg udfordringer med min ryg. Det var ikke smerter, med den var svag, der skulle ikke så meget til for at ryggen låste sig fast, efterhånden blev det normalt for mig, at passe på. En af de første dage i organmassage uddannelsen, opdagede jeg, at min venstre nyre var i klemme og mavesækken var trukken op i mellemgulvet. Det var ikke noget som jeg havde bemærket, men i denne weekend hvor vi arbejdede med nyre og mave, fik jeg løsnet organerne. Næsten med det samme kunne jeg mærke, at den svaghed, som jeg havde i ryggen var væk.

Når jeg behandler i dag, er noget af det første jeg tjekker, er organerne og  hele vores nervesystem. Smerter i ryggen afsløre ofte om et organ er i klemme.
Vores organer kan havde indflydelse både på det fysiske og på den psykiske velbefindende. Organ systemet har en direkte indvirkning på, og betydning for nervesystemet, hormon systemet, muskel-skeletsystemet, lymfen og blodcirkulationen og så er der et samspillet mellem de psykologiske, følelsesmæssige og energetiske aspekter.

Organ behandling kan bl.a. afhjælpe.:
Fordøjelsesbesvær, angst, vejrtrækning, spiserørsbrok, mavebrok, ryg-/nakkesmerter, albue-og skuldersmerter, knæproblemer, lændeproblemer, træthed, barnløshed, kæbespændinger, blodtryksproblemer, inkontinens, bækkenproblemer, tilbagevendende psykiske problemer, manglende sexlyst, hudproblemer, problemer med bevægeapparatet og vægtproblemer.

Hvem kan have gavn af organmassage?
Alle mennesker kan have glæde af Organmassage. Operationer, dårlig kropsholdning, forkert kost, ulykker, stress, forgiftninger, manglende motion, medicin, er alle disse aspekter kan havde en betydning, for vores krop og organer kan føle sig tilpas.

Ofte ser jeg en sammenhæng med organerne og nakkespændinger, hovedpine, rygsmerte, knæsmerte, sovende fornemmelser i arme og ben. Nedsat energi, stress, angst kan også komme fra organerne. Vi kender alle udtrykket, det går lige i maven på mig. Hvis vi ikke tager hånd om vores følelser, vil det mærkes i organerne.

Nyfødte: Organmassage er et fantastisk hjælp til nyfødte, det er som om at organsystemet, skal sættes fri og igang, så letter det trykket og hjælper mod forstoppelse og kolik og sammen med Kranio-Sakral Terapien, er det ofte nok med en behandling.

Organmassage gøre en stor forskel og indgår i dag som en fast del af min holistisk tilgang, så uanset hvad jeg skal hjælpe dig med, er jeg sikker på at vi kommer forbi organerne.